ATBS 2019

Spectacol, tehnologie si afaceri la Auto Total Business Show 2019

Drift, adrenalina, demonstratii moto, masini tunate si, mai ales, un adevarat spectacol tehnologic i-a intampinat pe bucurestenii pasionati de auto la Romexpo, la a noua editie ATBS. Pe 22 si 23 iunie, AUTO TOTAL BUSINESS SHOW (ATBS) a dat intalnire profesionistilor: varfurile industriei automotive din Romania si din strainatate au venit la Bucuresti sa ofere o perspectiva completa asupra evolutiei domeniului. Un eveniment organizat de AD Auto Total, in parteneriat cu Camera de Comert a Romaniei si Romexpo.

35.000 participanti s-au bucurat de expozitia de piese auto si echipamente de service. 122 de expozanti, producatori de top din domeniu din peste 30 de tari, au expus ultimele noutati din universul pieselor auto originale si aftermarket, inovatii si demonstratii tehnice. Vizitatorii au avut acces direct la peste 2000 de produse si solutii tehnologice, de la companii de renume de pe piata locala si internationala.

SPORTURI EXTREME 

Pe platformele din fata Pavilionului Central, adrenalina a dat tonul: acrobatii periculoase, motoare superturate si cauciucuri incinse, escalada, karting, boot camp! Puncul maxim de atractie a fost, ca de obicei, zona de drift, unde demonstratiile exceptionale auto puse in scena de RODRIFT, singurul club sportiv de drift din Romania, au facut senzatie. Printre cei care si-au aratat maiestria la ATBS 2019 s-a numarat si cel mai tanar pilot de drift din Europa, Gabi Imre Jr., care a facut derapaje in tandem cu tatal sau, Gabi Imre. „Aschia nu sare departe de trunchi” spune un proverb romanesc si cei doi barbati din familia Imre ne-au demonstrat acest lucru. De altfel, viitorul driftului romanesc a fost reprezentant din plin la ATBS – CLAUDIU ADAM (15 ani) si GABI IMRE Jr. (12 ani) au avut evolutii superbe pe asfaltul incins de la Romexpo. Ionel Suta si-a demonstrat apetitul pentru pericol cu singura Dacia Sport pregatita special pentru drift, in timp ce Razvan Stan a entuziasmat multimea de pe margini cu un Nissan 350z similar cu cel din filmul Tokyo Drift. Alaturi de ei, au facut show bulgarii Alexander „the Matrix” Yazov, King of Europe PRO2 Champion 2013 & 2014, vicecampion in campionatul bulgaresc de drift in 2009, 2012, 2013, campion Time Attack in 2007, Stefan Zashev, vicecampion in Campionatul de Drift din Serbia anul trecut, Tzvetan Radev, vicecampion Bulgaria 2016 in campionatul de drift si Emil Petkov. Celebrul stuntman Angyal Zoltan a entuziasmat multimea cu acrobatii moto literalmente „in flacari”. AUTO TOTAL BOOT CAMP le-a pus rezistenta fizica la incercare vizitatorilor, cu o competitie de fitness tactic bazata pe exercitiile armatei americane, in care participantii s-au luptat pentru glorie contra-cronometru. Urmasii lui Hercule, detinatori de titluri la importante competitii de strongman, si-au incordat muschii in demonstratii cu greutati de sute de kilograme, sub conducerea lui Mircea Parjol, campion national la culturism si multiplu campion la strongman.

Atmosfera a fost incalzita de cele mai frumoase animatoare, concursuri de baut bere, runde de shoturi gratuite si momente de improvizatie muzicala la scena de freestyle (MC Chob, Pietonu’, Rafa si Oliniutza). In zona de tunning, spectatorii au regasit spectaculoase masini modificate din toate colturile tarii – peste 100 de exponate cu sute de cai-putere si tehnologie de top. Nu au lipsit zonele de joaca pentru copii si multe alte distractii pentru toate varstele.

NOI DIMENSIUNI ALE INDUSTRIEI

ATBS a marcat in acest an 8 ani de la debut. Este un targ dinamic si probabil cea mai importanta scena a industriei automotive locale, o sursa de referinta atat pentru networking intre branduri si consumatorii lor, cat si pentru facilitarea colaborarilor de business la cel mai inalt nivel. Cu consecventa, ATBS aduce anual inovatie si traditie in industria auto” spune Gabriel Zane, director Marketing AD AUTO TOTAL. „Si anul acesta am descoperit impreuna oportunitati si parteneriate durabile. Ne concentram pe a fi alaturi de profesionistii din industrie care au pornit pe drumul antreprenoriatului anul trecut, sprijiniti financiar de stat, prin programul national Start-Up Nation, pe cei care au avut curaj sa viseze si si-au castigat finantarea pentru proiectele in care cred. Antreprenorii calificati la finantarea de maximum 200.000 de lei de la stat in programul Start-Up Nation 2018-2019 au putut accesa ofertele speciale de scule si echipamente pentru dotarea service-urilor in acest weekend, la ATBS. Pachetul destinat castigatorilor Start-Up Nation a inclus discounturi semnificative, livrare rapida si termene de plata avantajoase. Unul din principalele atuuri ale ofertei este disponibilitatea imediata a echipamentelor si gama larga de produse oferita de divizia Service Total” mai adauga Gabriel Zane.

 

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.