Auto Total Business Show
o expozitie de renume de piese auto, scule si utilaje inca din 2012.

Piata pieselor auto din Romania avea nevoie de un eveniment care sa reuneasca producatori de piese, accesorii, scule si utilaje auto de top in cadrul caruia acestia sa poata prezenta cele mai noi tehnologii si produse din domeniu.

Mai mult decat atat, intreprinzatorii din Romania aveau nevoie sa afle noutatile din domeniu, sa interactioneze cu furnizorii si sa se bucure de o experienta unica.

Daca fraza “producatori de top de piese auto din lume” poate creea impresia unei strategii de marketing, imagineaza-ti ca sunt marci de automobile ca Mercedez Benz, BMW, Ferrari, Lambourghini care nu ar putea exista fara contributia acestor furnizori. De la filtre la anvelope, de la evacuari la faruri, de la frane la sisteme de securitate auto, marile brand-uri auto se bazeaza complet pe acesti furnizori.

Pentru ca automobilul reprezinta modalitatea principala de transport pentru multe economii si pentru ca am inteles nevoia de a avea la dispozitie ultimile inovatii, in fiecare an adunam furnizori din intreaga lume la ATBS.

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.