ATBS 2020

Auto Total Business Show (ATBS) revine pentru primă data într-un nou format, 100% online, în perioada 14 septembrie – 14 octombrie, aducând laolaltă furnizori de top de piese auto, soluții și gadgeturi inovatoare, profesioniști din domeniul automotive și pasionații de mașini, într-o comunitate în creștere, din ce în ce mai conectată. Concursuri online, concerte difuzate live, premii peste premii, jocuri interactive, dar și resurse educaționale la cel mai înalt nivel vă așteaptă începând din a doua jumătate a lunii septembrie!
În ATBS online, producători de top din domeniu vor prezenta ultimele noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket, inovații și demonstrații tehnice. Vizitatorii online vor avea acces direct la de produse și soluții tehnologice de la companii de renume de pe piața locală și internațională.
La 9 ani de la debut, cu 18 ediții organizate atât la nivel local, cât și central, ATBS este un eveniment dinamic și probabil cea mai importantă scenă locală a industriei automotive, generând an de an oportunități de business unice și parteneriate durabile. Anul acesta am mutat focusul acțiunii în platforma proprie eOriginal, platforma all-in-one management pentru piese si accesorii auto OE și aftermarket AD Auto Total, unde clienții noștri gestionează tot ce au nevoie într-un singur loc. În perioada 14-30 septembrie, partenerii ATBS vor beneficia de multiple opțiuni de integrare în eOriginal, campanii promoționale sau vânzări, jocuri interactive și concursuri spectaculoase ce-i vor conecta direct cu peste 32.000 de clienți, service-uri auto și magazine fizice / online de piese auto din toată țara.
Dacă anii trecuți v-am obișnuit cu adrenalină la cel mai înalt nivel, vă promitem că nici 2020 nu vă va dezamăgi, ci dimpotrivă. Concerte live, show tunning online, concursuri creative, calendare speciale, premii atractive și multe alte surprize vor ține un public extins conectat 100% la pulsul ATBS.
În paralel, vom continua, prin intermediul canalelor de social media, să aducem în fața profesioniștilor din domeniul reparațiilor și întreținerii auto din întreaga țară, dar și iubitorilor de mașini, o comunitate activă de zeci de mii de oameni, informații privind tehnologii de ultimă oră, noutăți, training și pregătire profesională, tutoriale video, toate resursele fiind susținute de partenerii ATBS.
Un eveniment organizat de AD Auto Total cu suportul: Denso, Fischer, Contitech, Hengst, ATE, Bosch, Delphi, Schaeffler, Mann Filter, Sofima, Elring, Knorr Bremse, Varta, Pirelli, Pierburg, Nipparts, Triscan, Exide, Ferodo, ZF, Castrol, Milwakee, Bosal.

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.