ATBS – 2018

Weekend incendiar pentru fanii auto la ATBS 2018

Weekend incendiar pentru fanii auto la ATBS 2018

In weekendul 9-10 iunie, zeci de mii de pasionati auto au venit din toate colturile tarii pentru a admira la Romexpo spectacolul oferit de unii dintre cei mai buni piloti de drift din Romania. In ciuda arsitei, demonstratiile acrobatice de Moto Stunt, masinile supertunate, concursurile amuzante si animatoarele frumoase au creat atmosfera perfecta la cea de-a saptea editie Auto Total Business Show din Bucuresti (ATBS).

Evenimentul a fost organizat de AD Auto Total, in parteneriat cu Camera de Comert a Romaniei si Romexpo.

Romexpo a fost locul de intalnire al iubitorilor de adrenalina si al pasionatilor de tehnologie auto. Urmariti de un public numeros si entuziast, cei mai buni piloti de drift si-au fortat bolizii de competitie in derapaje periculoase in Drift Games, adevarate tururi de forta sub emblema Romanian Drift Community. Fanii motoarelor au ovationat acrobatiile impresionante executate cu aplomb de Zoltan Angyal si Hristo Alipiev. Urmasii lui Hercule, detinatori de titluri la importante competitii nationale și internationale de strongman, si-au incordat muschii la maximum in demonstratii in care au ridicat greutati de sute de kilograme. La loc de frunte printre participantii la aceasta dura infruntare: familia Parjol, cea mai puternica familie din Romania, sub conducerea lui Mircea Parjol, campion national la culturism si multiplu campion la strongman. Concursul de baut bere-viteza a facut deliciul spectatorilor.

Pe aleea din fata Pavilionului Central, ochii curiosilor au putut admira zeci de masini modificate si ultimele trenduri in materie de tuning: autovehicule in care s-au investit sute de mii de euro, de la bijuterii minuscule precum originalul Fiat 500 si un BMW E30, care depaseste 650 cai putere, pana la masini cu sisteme audio de peste 24 000 W. Detaliile fine au fost si ele premiate, de la cea mai bine vopsita masina cu cele mai deosebite culori, pana la kituri exterioare si interioare aparte. Vedeta weekendului, premiata cu titlul de cea mai buna masina expusa la ATBS a fost un Volkswagen Scirocco.

In peste 100 de standuri in Pavilionul Central, producatori de top din domeniul automotive din 30 de tari (Japonia, Germania, Franta, Marea Britanie s.a.m.d.) au expus gadgeturi revolutionare si solutii de ultima ora pentru cei care lucreaza in industria auto.

AD Auto Total multumește partenerilor media Digi Sport, Digi FM, Catavencii, AutoExpert, Flote Auto, MotorXpert, MotoFocus, Subturat, Turatii, Auto Stiri si 220.ro.

Urmariti-ne pe:
Urmariti-ne pe:
Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.