Performanță maximă cu spațiu minim de instalare

Interviu cu Rok Kerin Zabukovec, Sales Manager Hengst

Hengst, lider în materie de filtre auto la nivel global, vorbește despre inovația din spatele gamei de filtre Actros MP4.

De ce sunt filtrele Hengst inconfundabile?

Hengst este lider de piață în domeniul filtrării auto. Ne aducem contribuția pentru o planetă mai bună, mai curată, formulându-ne produsele după nevoile piețelor și ale clienților noștri.

Ne puteți spune mai multe despre inovația care stă la baza gamei de filtre Actros MP4?

Datorită designului inovator al filtrului de aer E1060L01, se obține o suprafață a filtrului de 8 m² cu două burdufuri pliabile dispuse unul în celălalt. Inserțiile conice  îmbunătățesc fluxul de aer și reduc presiunea diferențială. Avantaje: capacitate mare de reținere a prafului, comportament optim la curgere, burduf pliabil ușor accesibil.

Hengst produce module de gestionare a fluidelor pentru aproape toate camioanele și autobuzele grupului Daimler, de exemplu pentru seria internațională de motoare Daimler Trucks HDEP (Heavy Duty Engine Platform) și MDEG (Medium Duty Engine Generation). De asemenea, puteți utiliza filtrele noastre de ulei și combustibil pentru vehiculele comerciale Mercedes [1] Benz. Anul acesta am lansat gama noastră Off-Highway, ceea ce înseamnă că suntem acum pe deplin prezenți în domeniul agriculturii, al zonei industriale și nu numai.

Care este istoria din spatele colaborării cu AD Auto Total în România?

Colaborarea noastră a început în 2018, când la Hengst am decis să găsim un partener strategic pentru piața românească, care are cel mai mult potențial din toată Europa. Am găsit un astfel de partener în AD Auto Total, care oferă cele mai bune servicii posibile și se ridică la nivelul așteptărilor noastre. Până acum nu am stabilit doar o relație profesională foarte bună, ci și una personală. Credem că ambele părți au rezonat una cu cealaltă, iar acest fapt  a generat o performanță deosebită. Cu ajutorul AD Auto Total, partenerul nostru de încredere, suntem siguri că vom deveni  producătorul lider de filtre premium din segmentul autoturismelor, vehiculelor comerciale și off-road.

Care sunt cele mai mari schimbări pentru care vă pregătiți pe piața auto globală?

Știm cu toții că mașinile electrice reprezintă schimbarea din domeniul auto și o urmărim îndeaproape. Nu rămânem pasivi, ne răspândim know-how-ul despre filtrare oriunde este posibil. Un domeniu potrivit este, cu siguranță, filtrarea hidraulică, care este din ce în ce mai frecventă și pe piața auto.

Suntem aproape la sfârșitul unui an în care evenimentele online le-au înlocuit pe cele fizice, din cauza problemelor de siguranță și a reglementărilor de sănătate. Ce era bine, ce era rău?

În acest domeniu, nu suntem obișnuiți cu munca de la birou, dar de data aceasta a fost o necesitate. Chiar dacă familiile noastre au fost fericite, avându-ne în jurul lor o perioadă mai lungă de timp, s-a simțit lipsa contactului personal cu partenerii noștri de afaceri.

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.