Castrol susține produse și servicii pentru sectoarele noi și în crestere

Interviu cu Bogdan Avrigeanu, Distributor Business Manager Castrol Romania

Castrol se mândrește cu o moștenire frumoasă în ceea ce privește inovațiile și pionieratul, rămânând în continuare pasionați de performanța tuturor sectoarelor din domeniul auto.

Care sunt cele mai recente lansări de produse de la Castrol, distribuite cu AD Auto Total?

Castrol an de an dezvoltă premiere tehnologice și inovative pentru gamele de produse comercializate. Aș aminti câteva: Castrol Edge, Castrol Magnatec Dualock, uleiurile de transmisie și specialități Castrol Transmax, Castrol Engine Shampoo. Pentru partenerii din rețeaua Castrol Service am lansat împreuna programele oferite ca și beneficiu: Google My Business, Engine Warranty, Tuv Certification, Castrol Loyalty Program.

Care este istoria colaborării dumneavoastră cu AD Auto Total în România? Cum ați început?

Colaborarea Castrol cu AD Auto Total a început spre finalul anilor 90. Am pornit la drum împreună, încrezători, deschiși și cu zâmbetul pe buze mereu. Relația Castrol-Ad Auto Total a fost din prima clipă bazată pe încredere. În nici un moment nu a lipsit dorința de a dezvolta și a crește împreună, ceea ce ne face să fim puternici în orice moment.

Care sunt cele mai mari schimbări pentru care vă pregătiți pe piața auto globală?

Industria auto globală a evoluat rapid de la an la an. Castrol susține cu produse și servicii sectoarele noi și în creștere. Pot spune doar că suntem pregătiți pentru a oferi performanță superioară în continuare.

Un mesaj pentru comunitatea auto din România și pentru cei care urmaresc Auto Total Business Show?

Castrol se mândrește cu o moștenire frumoasă în ceea ce privește inovațiile și pionieratul. Rămânem în continuare pasionați de a face performanță împreună, de a oferi beneficii și siguranța tuturor sectoarelor din domeniul auto dar și a consumatorilor. Celor care urmăresc Auto Total Business Show le transmitem ă ne este dor să ne reîntâlnim sănătoși. Trebuie să mai avem puțină răbdare și cu siguranță vom reveni la normal. Important pentru toți este să fim sănătoși.

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.