Filtrele de habitaclu Bosch, create pentru un confort sporit și un plus de sănătate

Mircea Bela, Director Vânzări Robert Bosch SRL

Care sunt cele mai recente lansări de produse de la Bosch?

Bosch este unul din pionierii industriei auto la nivel mondial. Ne caracterizează inovația și avem numeroase lansări de produse noi în fiecare an, chiar și în contextul pandemiei: un exemplu relevant poate fi lansarea produselor ADAS dedicate calibrării sistemelor de asistență a șoferului. (Advanced Driver Assistance Systems).

Aș vrea să mai amintesc aici, de asemenea, filtrele de habitaclu pentru vehicule electrice și hibride. Create pentru un confort sporit și un plus de sănătate, filtrele de habitaclu Bosch protejează ceea ce este mai important cand vine vorba despre condus: pasagerii. Filtrele de habitaclu Bosch protejează împotriva particulelor fine, polenului, alergenilor, gazelor urât mirositoare şi nu numai. Chiar și în cazul vehiculelor electrice, Bosch recomandă înlocuirea acestora la fiecare 15.000 de kilometri sau cel puțin o dată pe an. Cu o acoperire a pieței care depășește 90%, gama Bosch include filtre de habitaclu pentru majoritatea vehiculelor electrice și hibride din Europa, reprezentand o alternativă bună la produsul original si la prețul potrivit. Principalele modele electrice & hibride pe care le acoperim cu filtrele noastre apartin urmatorilor constructori: Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, Kia, Lexus, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Smart, Suzuki, Tesla, Toyota, Volvo și Wolkswagen.

Cum vedeți evoluția segmentului dumneavoastră în România în următorii 5 ani?

Piața auto va continua să crească, iar sistemele noi de propulsie vor deveni din ce în ce mai prezente și în România. Împreună cu AD Auto Total suntem pregătiți să oferim soluțiile potrivite pentru satisfacerea nevoilor de întreținere și reparație ale acestora. Provocările întregii industrii auto vor fi puternic influențate de noile tehnologii de propulsie și a infrastructurii necesare acestora, iar Bosch investește resurse considerabile în această privință. Puteți găsi întotdeauna informații despre întregul domeniu auto al grupului Bosch la adresa www.bosch-mobility-solutions.com .

 

Suntem aproape la sfârșitul unui an în care evenimentele online le-au înlocuit pe cele fizice, din cauza problemelor de siguranță și a reglementărilor de sănătate. Ce era bine, ce era rău?

Evenimentele fizice reprezentau ocazia ideală de a interactiona – mecanici, patroni de service, vânzători și producători, și de a intra împreună în atmosfera evenimentului. Avem convingerea că vom depăși cu succes consecințele pandemiei și vom reveni la normalitate și în aceasta privință. Celor care urmăresc evenimentul Auto Total Business Show in varianta online le adresăm mulțumiri pentru încrederea acordată produselor Bosch și parteneriatului dintre noi și AD Auto Total. Este un drum pe care îl parcurgem împreună de peste zece ani și îl privim cu încredere în viitor. Ca în orice relație, ne bazăm unii pe alții învățând unii de la alții și ridicând noi standarde, suntem mândri de acest parteneriat.

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.